Copiii de la 402 – Sezonul 1 Episodul 2

Loading…

Copiii de la 402

Copiii de la 402 online,gratis,subtitrat doar pe
desene-in-romana.com

În acest serial de desene animate sunt prezentate aventurile unor copii de școală primară și relațiile dintre aceștia. Personajele principale sunt: Nancy Francis, Jessie McCoy, Vinnie Nasta, Polly McShane.
Elevii clasei 402 sunt impulsivi, de cele mai multe ori fac alegeri proaste și rareori se gândesc la rezultatele alegerilor lor. Când tentația își face apariția înșelătoare, acești elevi se grăbesc să cadă în capcană. Bineînțeles că, fiind copii, atunci când problemele de zi cu zi nu mai sunt ușor rezolvabile, ele par chestiuni de viață și de moarte. Probleme simple se transformă în probleme complexe și cel mai mic detaliu este ridicat la cel mai înalt rang al comicului.
În timp ce toți elevii trec cu greu prin evenimentele fiecărei zi, învățând lecțiile vieții pe pielea lor, câteodată încearcă să se mai și ajute. Niciodată nu reușesc pe deplin, căci sunt prea prinși în propriile lor planuri și nelămuriri. Din fericire, ei sunt capabili să se întoarcă mereu în oaza clasei 402, într-o lume a haosului condusă de domnișoara Graves. Aici, în clasa 402, sub conducerea strictă, dar atentă, a domnișoarei Graves, toți copiii sunt în siguranță. În clasa 402 binele este întotdeauna răsplătit, iar răul este întotdeauna pedepsit.

VARIANTA 1

Loading…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*